Carregant

Procesando
 Per favor, espere.
 
 
Accés seu icono cerrar ventana
Trieu una de les opcions d´autenticació que es mostren a continuació per poder identificar-se.

Certificat digital

Usuari i contrasenya
.
Introduïsca a continuació el seu usuari i la seua contrasenya de la Seu Electrònica:
* Camps requerits
resu

He oblidat la meua contrasenya

Si vosté no disposa d´un usuari per a accedir, pot registrar-se fent clic ací

Seu Electrònica

Sobre la Seu

Ajuda
icono cerrar ventana
asd
Consulte el estado de su trámite icono cerrar ventana

Para consultar un trámite sin finalizar que se realizo sin estar autenticado, es necesario introducir el documento identificativo que se indico en el formulario.

* Campos requeridos
ir a la home   Inici Sobre la Seu Sobre els certificats utilitzats en la Seu

Sobre els certificats utilitzats en la Seu Electrònica

Certificats de SSL

Que és SSL?

Per a garantir la seguretat de la seua navegació i la confidencialitat de les seues dades, la seu electrònica utilitza la tecnologia SSL. La tecnologia SSL (de l´anglès Secure Socket Layer: Capa de Conexió Segura) protegeix les seues transaccions telemàtiques i li ajuda a millorar la confiança de la seua seu electrònica.

Que ofereix la tecnologia segura SSL?

Un certificat SSL permet el xifrat de la informació confidencial durant les transaccions telemàtiques.

Cada certificat SSL conté informació exclusiva i autenticada sobre el propietari del certificat.

Una autoritat de certificació verifica la identitat del propietari del certificat abans d´emetre-ho.

Que és una autoritat de certificació?

Les autoritats de certificació són les encarregades, entre altres moltes coses, de generar els certificats que el ciutadà utilitzarà, per exemple, per a autenticar-se en la Seu Electrònica o signar les sol·licituds que creu en un moment determinat. Determinats navegadors (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, etc) podrien no confiar en les autoritats de certificació usades en la Seu Electrònica. Per a evitar les molèsties que suposen els advertiments que generen els navegadors quan es produeix aquest contratemps, pot instal·lar certificats arrel que es mostren a continuació com a entitats de confiança, usant aquest petit tutorial.

Certificats de Segell d´Òrgan

Que és un certificat de segell d´òrgan?

Els Certificats de segell d´Administració, òrgan o entitat de dret públic són certificats reconeguts expedits a Administracions Públiques, òrgans o entitats de dret públic per a dispositius informàtics, programes o aplicacions, davall la responsabilitat del subscriptor o titular del certificat, segons els requisits establits en la Llei 11/2007, de 23 de juny, d´Accessos Electrònic dels Ciutadans als Servicis Públics (LAECSP).

Perquè s´usen els certificats de segell d´òrgan?

Els certificats de Segell d´Òrgan s´utilitzen per a identificar i signar actes administratius per mitjà de sistemes informàtics sense intervenció directa de la persona física competent. El desenvolupament de la informàtica i dels sistemes d´informació ha possibilitat el concepte d´actuació automatitzada de les Administracions Públiques, que pot entendre´s com la producció d´actes administratius (de tràmit o resolutoris) mitjançant sistemes d´informació adequadament programats i sense la intervenció directa en l´acte concret d´un ésser humà.

Aquesta web utilitza ´cookies´ pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis l´usuari accepta l´ús que fem de les ´cookies´.